חזה עוף אפוי במרינדה של צ'ילי מתוקפוחדים להסתבך עם הילדים? הנה המנה בשבילכם (ובשבילם): חזה עוף אפוי ועסיסי בציפוי מתקתק - יותר טעים מכל פסטרמה שתקנו בסופר
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 05/07/11 07:08
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
למרינדה:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל חומרי המשרה ועוטפים את חזה העוף מכל הכיוונים. משאירים במקרר בקערה עטופה ניילון לפחות 4 שעות (או עד לילה). 2 מניחים את חזה העוף על נייר אפייה ומכסים בנייר אלומיניום, וצולים 20 דקות ב-200 מעלות. 3 מסירים את נייר האפייה. מערבבים את 3 כפות רוטב הצ'ילי עם כף שמן הזית ושופכים על העוף בעזרת כף. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות (ללא נייר האלומיניום). 4 מגישים פרוס לצד תפוחי אדמה או אורז, או פורסים דק ומכניסים לכריך. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |