מק אנד צ'יז בספלרעבים כמו זאבים ורוצים את האוכל שלכם עכשיו ומיד? במתכון הזה מערבבים כמה מרכיבים בספל, מכניסים למיקרו - ומקבלים ארוחת בזק מושחתת של פסטה וגבינות ברוטב סמיך ונהדר
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 13/03/22 11:06
צילום: Holly Vegter, ShutterStock
|
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מכניסים את הפסטה והמים לספל גדול שמתאים לחימום במיקרוגל ומחממים 4-5 דקות (תלוי בעוצמת המיקרו). אפשר באמצע לעצור ולערבב, כדי להבטיח שהפסטה לא תידבק לספל. 2 מערבבים היטב, ומפעילים את המיקרו לעוד דקה. בשלב הזה הפסטה אמורה להיות מוכנה בדרגת אל דנטה. 3 מוציאים את הספל בזהירות מהמיקרו (אמורים להישאר מעט מים בתחתית, לא להיבהל). מוסיפים את החלב, הקורנפלור וגבינת הצ'דר, מתבלים ומערבבים היטב. 4 מחזירים למיקרו לעוד דקה וחצי, ומגישים. מק אנד צ'יז במיקרו | צילום: Chudovska, ShutterStockרון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |