פאייה חזה עוף וירקותלא תמיד יש לנו כוח להשקיע שעות בהכנת ארוחת צהריים. טוב נו, אף פעם אין לנו כוח. איזה כיף שיש את הפאייה הזאת - הפתרון המושלם לארוחה שמוכנה במהירות ועדיין מרגישה כמו משהו שחיכה לנו לילה שלם בתנור
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 03/11/11 09:46
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערית את חזה העוף עם הפפריקה.
2 מחממים שמן זית בסיר גדול ושטוח ומטגנים בו את קוביות העוף והבצל. משחימים משני הצדדים, מוסיפים את השום ושאר הירקות ומטגנים כ-4 דקות.
3 ממיסים בקערה את אבקת המרק עם המים הרותחים.
4 מוסיפים לסיר את האורז, התבלינים והמים עם אבקת המרק. מנמיכים את האש ומכסים.
5 לאחר כ-20 דקות בודקים אם התאדו כל הנוזלים. אם לא, מכסים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
6 מסירים מהאש ומשאירים מכוסה ל-10 דקות נוספות. לפני ההגשה מערבבים. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |