תבשיל בקר ביין אדום, פירות מיובשים וערמוניםככה אנחנו אוהבים את המנה העיקרית שלנו: תבשיל בקר ביין אדום, פירות מיובשים וערמונים ב-20 דקות במטבח ועוד שעתיים על האש. במילים אחרות: מקסימום רושם במינימום עבודה
עז תלם
| mako אוכל
| פורסם 02/09/10 10:04
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (5 מנות):מרכיבים:
אופן ההכנה:1 מחממים מעט שמן בסיר בינוני. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מאפיר, בערך 4-5 דקות. מוסיפים את היין האדום ובוחשים היטב תוך גירוד התחתית של הסיר, כדי להסיר את המשקעים. 2 ממיסים את משחת הציר בכוס מים רותחים ומוסיפים לסיר יחד עם הפירות היבשים, המרווה והערמונים. 3 מוסיפים מים כמעט עד לכיסוי ומעט מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ואז מכסים ומנמיכים את האש. 4 מבשלים 2-3 שעות, עד שהבשר מתרכך והפירות היבשים מתמוססים לתבשיל ומסמיכים אותו. מערבבים מדי חצי שעה. 5 מגישים עם עלי מרווה טריים או עשבי תיבול אחרים. >> בשבוע שעבר הכנו עוף חגיגי וטעים עם תפוחי עץ ויין לבן |