רוטב עגבניות סודי שילדים אוהביםאם גם אצלכם בבית נשמעות תלונות על חמיצות בכל פעם שמוגשת מנה עם רוטב עגבניות, יש לנו את הפתרון בשבילכם: המתכון הסודי של רון יוחננוב, שיגרום לרוטב שלכם להיות מתקתק וממכר כמו עגבניית שרי, בלי להוסיף סוכר
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 13/01/19 07:25
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, טעים! |
מכירים את זה שאתם מוסיפים עוד ועוד סוכר לרוטב העגבניות, והילדים ממשיכים להתעקש שהוא חמוץ? ובכן, אני עומד לגלות לכם את הקסם שיהפוך את רוטב העגבניות שלכם לטעים ומתקתק כמו עגבניות שרי - וכל זה בלי להוסיף סוכר.
רון יוחננוב הוא בעל קבוצת הפייסבוק מבשלים ואופים עם רון יוחננוב. המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים שמן זית בסיר על חום בינוני, מוסיפים את השום ומזהיבים מעט. 2 מוסיפים את העגבניות, התבלינים, עשבי התיבול והצ'ילי ומביאים לרתיחה במכסה סגור. 3 מנמיכים את האש ומבשלים את הרוטב כ-30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. 4 מוסיפים את הסודה לשתייה ומערבבים. 5 מעבירים את הרוטב לבלנדר או טוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם משחתי (לא חובה). |