שיפודי פרגיות בטריאקי ושוםאנחנו אוהבים שיפודים, ואנחנו עוד יותר אוהבים כשהם מגיעים עם משהו טעים עליהם: שיפודי יקיטורי קטנים של פרגיות במשרה של שום וטריאקי - מנה עשירה בטעמים וקלה להכנה, אפשר על הפלנצ'ה ואפשר בתנור
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 07/04/10 10:05
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :(ל-15-20 שיפודים)
למשרה
שיפודים
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי המשרה יחד בקערה יחד עם קוביות הפרגיות ומשאירים במקרר כשהקערה מכוסה בניילון לשעתיים לפחות (מומלץ אפילו לילה לפני). 2 משפדים על שיפודי היקיטורי 2-3 קוביות פרגית לשיפוד. 3 צולים על מחבת פסים או על פלנצ'ה. ניתן לצלות את השיפודים בתבנית בתנור: מניחים את השיפודים בתבנית מרופדת ברצועות בצל על מנת למנוע התייבשות הבשר בזמן הצלייה, צולים בחום של 220 מעלות כחצי שעה או עד שהם שזופים. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל. >> ובשבוע שעבר הכנו: קציצות בקר ברוטב שקשוקה>> עשינו חשק לאסייתי אבל לא בא לכם לבשל? הכירו את ג'אסיה |