שניצל עם חרדל דיז'ון ודבש (ובלי ביצה)לפני שאתם מעקמים פרצוף, בואו תענו לנו על שאלה קטנה: האם אתם סולדים מסלמון שמזוגג בדבש וחרדל? לא סולדים? אז אין שום סיבה בעולם שלא תנסו את זה על עוף. זה חלומי, באחריות
דנה בר-אל שוורץ
| mako אוכל
| פורסם 03/03/20 07:14
צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים שמן לטיגון במחבת. 2 מערבבים בקערה את פירורי הלחם וכפית חרדל (זה נראה שילוב די משונה של מרקמים בהתחלה, אבל זה מסתדר). 3 בקערה אחרת מערבבים את כף החרדל הנותרת ואת הדבש. 4 טובלים את חזה העוף בתערובת החרדל והדבש ומעבירים לתערובת פירורי הלחם. בניגוד לשניצל רגיל, כאן תצטרכו לעזור לפירורים להידבק לעוף בטפיחות קלות. 5 מטגנים את העוף בשמן החם משני הצדדים, ומגישים מיד. * המתכון בהשארת המתכון הזה. * אם מתעקשים לא לאכול מיד ולשמור את השניצל במקרר, אחר כך מחממים אותו 2-3 דקות במכה של חום גבוה בתנור. |