הכנפיים של גנרל טאוכמה שאנחנו אוהבים כנפיים פריכות עם ציפוי של רוטב דביק והכנפיים הממכרות האלו הן בדיוק כאלו עם עם רוטב שום, דבש וסויה. להקפיץ ולעשות חיסול ממוקד
עז תלם
| mako אוכל
| פורסם 03/12/10 12:10
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
או - רוטב חלופי:
אופן ההכנה:1 מכינים את הכנפיים: שמים את הכנפיים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ואז מסננים היטב. 2 שמים את הכנפיים בקופסה אטומה עם קמח, סוגרים ומנערים היטב כדי שיצופו מכל הכיוונים. 3 מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הכנפיים ב-3 נגלות - כל נגלה בערך 4 דקות, עד שהכנפיים מקבלות צבע חום זהוב יפה. מוציאים לנייר סופג. 4 בקערה מערבבים את הקורנפלור עם כף מרוטב הסויה ומערבבים עד שהקורנפלור מתמוסס. מוסיפים את שאר הסויה ואת הדבש, החומץ ושמן השומשום ומערבבים. (לחילופין, מערבבים את הצ'ילי היבש עם הרוטב המוכן, הקורנפלור, המים ושמן השומשום). 5 מחממים מחבת גדולה או סיר רחב ושטוח על להבה גבוהה. מקפיצים את השום והצ'ילי במעט שמן כמה שניות עד שעולה ריח. מוסיפים את הרוטב ומערבבים עד שהרוטב מבעבע ומסמיך (זה קורה מהר). מוסיפים פנימה את הכנפיים ומערבבים היטב עד שכל הכנפיים עטופות ברוטב. מגישים מיד ביחד עם בצל ירוק קצוץ ושומשום. >> ידעתם שתפוחי אדמה טובים להסרת חלודה? כך תנקו את הבית עם אוכל>> חדש בישראל: מסעדת Dinings הלונדונית פותחת סניף בתל אביב |