קציצות ברוטב צהובעם אורז, עם לחם, ישר מהסיר או ישר מהמקרר - הקציצות האלה פשוט מתחסלות כל כך מהר, שאם הן מספיקות להגיע מהמטבח לשולחן האוכל אנחנו מתפלאים על עצמנו. קציצות בקר ברוטב צהוב עם אפונה ופטריות שכו-לם אוהבים
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 23/11/11 07:01
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 לשים היטב את מרכיבי הקציצות ויוצרים כדורי בשר. מסדרים את הקציצות על מגש ומכניסים למקרר. 2 בינתיים מטגנים את רצועות הבצל בשמן הזית בסיר שטוח (סוטאז') כ-4 דקות. מוסיפים את התבלינים, אבקת המרק וכוס אחת של מים מתוך השלוש. 3 מחכים לרתיחה ומוסיפים את האפונה והפטריות. מערבבים היטב ומוסיפים את 2 כוסות המים הנותרות. 4 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מוסיפים בעדינות את הקציצות ומבשלים עם כיסוי חלקי 30-40 דקות. 5 מגישים עם אורז או פירה. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל >> בפעם שעברה הכנו שבלולי פילו במילוי דלורית>> והנה טריק מדליק לקילוף תפוחי אדמה |