צלי בקר עם פטריות וערמונים - השיטה המקוצרתרוצים לזרז את הבישול של הצלי, ועל הדרך להשביח את טעמו וגם לעבות את הרוטב? הקדימו ובקשו מהקצב לפרוס לכם את הנתח, ותנו לו טיגון קצר בקמח לפני הבישול. זה כל הסוד: מהיר יותר, סמיך יותר, טעים הרבה יותר
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 10/12/19 10:08
צילום: hlphoto, ShutterStock
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הקמח עם מעט מלח ומחממים שמן בסיר סוטאז' גדול. 2 טובלים את נתחי הבשר בקמח מכל הכיוונים ומטגנים עד הזהבה (2-3 פרוסות בכל פעם). מוציאים לקערה. 3 מוסיפים לסיר מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה עמוקה (זה חשוב - מכאן כל הצבע של הצלי). 4 מוסיפים שום, תימין ופטריות, שופכים פנימה את היין ומביאים לרתיחה. 5 מוסיפים את הערמונים והמים ומביאים שוב לרתיחה. 6 מתבלים ומכניסים בזהירות את נתחי הבשר. 7 מבשלים כשעתיים על להבה בינונית. 8 מגישים חם. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |