פיצה מבצק טונהאחרי שהכנו פיצה על טורטייה, על כרובית ועל בצק שקדים, קבלו את ההברקה הבאה: את הפיצה היפה שבתמונה הכנו על בצק שעשוי בעיקר מטונה, ואתם בכלל לא מתחילים לדמיין איזה טעים זה יצא. מי בכלל צריך קמח (ופחמימות)
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 20/04/22 08:28
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק:
לפיצה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה ומעט נוזלית. מורחים את הבלילה בצורת עיגול או מלבן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ושולחים לתנור ל-5 דקות (לחצי אפייה). 3 מוציאים את הבצק מהתנור, מורחים רסק עגבניות ופסטו ומפזרים גבינה מגוררת ותוספות, אם רוצים. 4 מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד הזהבה. *אפשר לתבל באורגנו, בזיליקום וכדומה. ותראו איזה יופי היא נחתכת | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |