פיצה פשטידהאיך קוראים לבלילה של פשטידה שנאפית כמו לביבה ענקית ובסופו של דבר משמשת כבסיס של פיצה? וואללה, אין לנו מושג, אנחנו רק יודעים שזאת הולכת להיות ארוחת הערב שלנו להיום - ושאנחנו מקנאים בעצמנו על זה
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 19/08/19 07:19
![]()
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
לפיזור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 סוחטים את הקישואים המגוררים מנוזלים ומעבירים לקערה (אחרי סינון אמורה להישאר כמות של כוס קישואים מגוררים מלאה). 3 מוסיפים את הביצה, הקמח, הגבינה והתבלינים ומערבבים היטב. ![]() 4 משטחים את התערובת בצורת מלבן על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לחצי אפייה של כ-10 דקות בתנור, עד שהיא משתזפת יפה. 5 מוציאים מהתנור, מפזרים את הגבינה ועשבי התיבול ומחזירים לאפייה עד הזהבה (עוד 10 דקות לכל היותר). * אפשר להחליף את הקישואים בכל ירק שרוצים: בטטה, גזר, תפוח אדמה, כרובית, ברוקולי ועוד. ![]() רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|