פסטה עם סלמון ברוטב טריאקי ולימוןיש משהו במנות שלא דורשות הרבה עבודה שפשוט עושה לנו את זה, ולא (רק) מטעמי עצלות: הן אוטומטית רעננות, קלילות וכיפיות יותר. המתכון הזה רק מוכיח את הנקודה
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 01/11/11 15:35
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות יצרן ומסננים. 2 מחממים במחבת כף משמן זית ואת קוביות הסלמון. צולים כ-2 דקות והופכים לצד השני. מוסיפים רוטב טריאקי, מבשלים 4 דקות נוספות ומסירים מהאש. 3 במחבת רחבה מחממים 3 כפות שמן זית ומוסיפים חמאה, מלח, פלפל, שום וקליפת לימון מגורדת (משאירים מעט בצד, לקישוט). מבשלים עד להמסת החמאה. מערבבים ומוסיפים את השעועית, מיץ לימון ומים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הסלמון ומבשלים דקה נוספת. 4 מערבבים בזהירות ושופכים על הפסטה. מפזרים מעל בצל וקליפת לימון מגורדת. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל >> בשבוע שעבר הכנו פאייה מהירה וטעימה אש>> והנה מתכון למרק בטטה ועדשים כתומות שיעשה אתכם מאושרים |