
קציצות וסלסילות פסטה בסיר אחדהאם לא לזה כיוון הטבע, כשיצר את הטליאטלה (התעשייתית, אל תתקטננו) בצורת סלסילה שרק מחכה לקלוט מילוי בשרי? ברור שלזה. רון יוחננוב עם מתכון שהולך להגניב לילדים שלכם את השכל![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה. מגלגלים לכדורים. 2ממלאים את סלסילות הפסטה בכדורי הבשר. 3מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר שטוח, מוסיפים את הבצל והשום ומאדים מעט. קציצות וסלסילות פסטה - לפני הבישול|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מוסיפים את העגבניות, הרסק, המים והבזיליקום, מתבלים ומביאים לרתיחה. 5מסדרים את הטליאטלה הממולאים בסיר. הרוטב אמור להגיע עד לשלושת רבעי מגובהם – אם זה לא קורה מוסיפים מים רותחים. 6מורידים להבה לבינונית, מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה. מדי פעם בודקים את הסיר, ומוסיפים מים רותחים אם צריך. 7מגישים מיד. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |