פוקצ'ה מעולה בלי לישהבניגוד לכל הפוקצ'ות שכנראה פגשתם עד היום, את זו מכינים עם קערה וכף - בלי צורך במיקסר. חוץ מזה היא רכה ואוורירית בטירוף, ולא פחות חשוב - נשארת טעימה גם למחרת. אז אפשר לדעת למה אתם מחכים?
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 05/08/19 07:05
צילום: Karen Sarraga, ShutterStock
|
המצרכים :
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מערבבים את השמרים עם המים בקערה רחבה. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים היטב (אמורה להתקבל עיסה רטובה מאוד). 2 שופכים את שמן הזית מלמעלה ומכסים את הקערה בניילון נצמד. 3 מניחים על השיש להתפחה של 3-4 שעות או במקרר להתפחה של לילה (מתקבל בצק תפוח מאוד ומלא בבועות). 4 מחממים תנור ל-220 מעלות. 5 מעבירים את הבצק התפוח לתבנית מקומחת, מרטיבים את הידיים ומשטחים את הבצק על התבנית. יוצרים גומות בעזרת קצות האצבעות. 6 מפזרים את התוספות ואופים 20 דקות, או עד הזהבה. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |