חוצים תפוז לרוחב ומרוקנים את תוכנו (זהירות לא לפצוע את הקליפה). יוצקים כמות נאה של מלח או סוכר על צלחת גדולה, ומסדרים את חצאי התפוז המרוקנים על המלח או הסוכר כך שיישארו יציבים. שופכים לתוך כל חצי תפוז תערובת של ג'לי באיזה טעם וצבע שרוצים, כשהיא עדיין חמה ונוזלית. לא ממלאים עד הסוף אלא משאירים שני מ"מ. מעבירים למקרר לכשעה, ומוציאים. בשלב הזה הג'לי כבר יציב לגמרי, ואפשר לחתוך את חצי התפוז לפלחים. מגישים וזוללים עם הילדים.
ליהי קרויץ, נשואה לשמואל ואמא למאיה בת ה-9 ולג'קוב בן ה-11, היא בעלת הבלוג מאדאם לולו מאסטר פיס. למדה קונדיטוריה בתדמור ב-1987 ומאז משמשת כשפית-קונדיטורית. המתכון שהיא הכי גאה בו: עוגת קמח תירס עם חמאה וגבינות (מלאי רומני), מאפה קל הכנה מאוד עשיר ומאוד מנחם, ששחזרה לבקשתו של אביה ז"ל.