פסטה עם פסטו ברוקולי

המצרכים:
300 גרם פסטה מסוג ספגטי
1 ראש ברוקולי יפה
1-2 קוביות תיבול בטעם שום ופטרוזיליה
4 כפות שמן זית
חופן אגוזי מלך, קצוצים דק
מלח
פלפל שחור גרוס
30 גרם גבינת פרמזן, מגוררת

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2. מגררים את הברוקולי על הצד הגס של הפומפייה.

3. מחממים את שמן הזית בסיר רחב. מוסיפים את קוביות התיבול לטיגון קצר של כ-30 שניות, תוך כדי ערבוב ופירוק שלהן.

4. מוסיפים את הברוקולי המגורר ואגוזי המלך. מוסיפים טיפה שמן, אם צריך, ומטגנים תוך ערבוב כ-3 דקות, עד שהברוקולי מתרכך מעט.

5. מסננים את הפססטה ומעבירים אותה לסיר עם הברוקולי (אפשר ומומלץ להוסיף גם ¼ כוס ממי הבישול של הפסטה).

6. מערבבים היטב עד שהרוטב עוטף את הפסטה.

7. טועמים, מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפרמזן ומגישים.

בקרו בבלוג של עז תלם

 >> סופית: עגבניות מאחסנים בטמפרטורת החדר
>> לכל הסרטונים והטיפים