אחת הדרכים המהירות, המשביעות והטעימות ביותר להפוך חלה של אתמול למנה המצטיינת של היום היא להפוך אותה לפרנץ' טוסט. לחם טבול בתערובת של חלב (או שמנת!) וביצים (וסוכר!), שאחר כך עוד מטוגן בשמן (או חמאה!), הוא אמצעי בדוק להחזיר אותנו לשנות ילדותנו הרחוקות והטובות, שבהן הטרדה הכי גדולה שלנו הייתה כנראה מה לשים על החלה המטוגנת - שוקולד או מייפל. אפילו בגזרה הזו החיים שלנו הסתבכו, והיום נוספו להתלבטות שלנו גם פירות, שמנת חמוצה או רק נגיעה של קינמון.
אז למרות שאנחנו לא מרבים לפנק את עצמנו במאכל האלים הזה, כשאנחנו כבר מפרגנים אותו לעצמנו אנחנו רוצים שזה יהיה כמו שצריך, ובשביל שזה יהיה כמו צריך, גילינו ממש לאחרונה, יש להצנים את הפרוסות בטוסטר לפני ההכנה. לא שפרנץ' טוסט מחלה כמו שהיא הוא לא טעים, הוא טעים מאוד, מאוד מאוד אפילו, אבל הטריק הקטן הזה, של הקפצה מוקדמת בטוסטר, חשף אותנו לעולם מופלא שבו הפרנץ' טעים אפילו יותר ממה שחשבנו שהוא יכול להיות.
עוד ב-mako אוכל:
5 המתכונים המומלצים שלנו לארוחת שבת
ניסינו טאבון למתקשים, שאפילו עולה פחות ממה שחשבנו
הסרטון הבא הוא זה שחשף אותנו לאפשרות הזאת, ובו עוד מכינים את הפרנץ' טוסט מסתם לחם פרוס דק, שאינו דומה לפרוסות השמנמנות של החלה שאנחנו בונים עליהן. אז רק תחשבו כמה טוב זה הולך להיות!
@sheenamarie3568 20+ years of making French toast wrong. #frenchtoast #todayyearsoldwhen #fyp #vote #election2022 #electionday #breakfastfordinner ♬ original sound - Sheena
ההסבר נשמע הגיוני לגמרי: הייבוש של הלחם מאפשר לו לספוג עוד מהמיצים הטובים שהוא נטבל בהם, וגם עוזר לו לשמור על צורתו.
בדיוק על זה נאמר "I was today years old".