מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

הדרך הכי אדירה לקלף מנגו

נגמרו הימים בהם קילוף המנגו גורר אחריו נתזים לכל עבר, ידיים דביקות ומגבת מטונפת - קבלו את הדרך המהירה, הקלילה והבטוחה לקילוף מנגו. כל מה שאתם צריכים זה כוס, סכין ומנגו עסיסי וטעים

mako אוכל
פורסם:
מנגו
מנגו|צילום: istockphoto, istockphoto
הקישור הועתק

הנה משהו שכולם יודעים: מנגו זה טעים. מנגו זה עסיסי. מנגו זה פרי מושלם. עם השלמות, אגב, מגיעה גם המטלה הבלתי נסבלת כמעט הכרוכה בקילופו, כשכמויות נכבדות מהמיץ המפולא שלו נדבקות על הידיים ומסרבות לרדת גם עם טרפנטין.

קבלו טריק פשוט להפעלה שאינו דורש גאדג'טים מיוחדים וישדרג את חוויית המנגו שלכם פלאים: כל מה שאתם צריכים זה להצטייד בכוס, לייצב אותה היטב על השיש ביד אחת, וביד השנייה להצמיד חצי מנגו אל שפת הכוס וללחוץ אותו כלפי מטה. הנה, ממש כך:

ואתם יודעים מה, זה עובד אפילו באמצעות כוס פלסטיק:

מצאתם טעות לשון?