פירה הוא ללא ספק מהמנות שיכולות לגנוב את ההצגה. לא משנה אם זה המבורגר, סטייק, שניצל או שיפודים לידו בצלחת – אף אחד לא חסין מפני הקסם של פירה טוב נטול גושים. איפה מתחילה הבעיה? לא תמיד בא לנו או מתאפשר לנו להעמיס על התפודים שלנו חצי חבילת חמאה או מכל שמנת.
אז מה עושים בשביל לקבל פירה במרקם קרמי כמו שאלוהים התכוון? או. יכול להיות שלחלק מהטבעונים שבקוראינו הטריק הזה לא יחדש הרבה, אבל לכל מי שלא הכיר את השיטה, מדובר בשיחוק רציני: שימוש במי הבישול של תפוחי האדמה. כן, זה עד כדי כך פשוט.
אחרי שסיימתם לבשל את תפוחי האדמה, שמרו לפחות כוס ממי הבישול בצד. בזמן שאתם מועכים את החמודים האלה הוסיפו מהמים לפי הצורך - ותקבלו פירה במרקם אחיד וחלק. טיפ חשוב: תעבדו בהדרגה. עדיף שתשימו מעט מדי מי בישול ואז תוסיפו, מאשר שתציפו את הפירה שלכם.