יום שלישי הוא בערך היום שבו נגמר האוכל שלקחנו מההורים אחרי ארוחת שישי, וקופסת הפלסטיק מועברת אחר כבוד לשטיפה. זה בדרך כלל גם הזמן שבו אנחנו מגלים ששוב אנחנו עומדים להחזיר להם קופסה מלוכלכת תחת זו שלקחנו. אז כן, יש טיפים לא רעים בכלל להסרת כתמי אוכל מקופסאות פלסטיק (וניסינו, הם אשכרה עובדים), אבל מה אם נגיד לכם שאפשר לא להגיע למצב הזה מלכתחילה?
כל מאפסן אוכל יודע שרוטב עגבניות וכורכום הם האויבים הראשיים של קופסאות הפלסטיק, עם השאריות הססגוניות שלהם, שלפעמים נדמה שמצליחות לחדור לדי.אן.איי של הקופסה. אז כמה טוב שהאתר The Kitchn זימן לנו דרך למנוע גם את המאורעות הקשים שהם מעוללים. השיטה פשוטה: פשוט מרססים את הקופסה בספריי שמן לפני שמכניסים אליה את התבשיל. התרסיס מצפה את הפלסטיק בשכבת מגן, ומונע ממנו לספוג את הצבע או הריח של המזון שמאוחסן בו. ויש גם רווח משני: הקלילות שבה האוכל יישפך מהקופסה לצלחת שלכם, בדרכו לחימום במיקרו. בקיצור, אימצנו.