ככל שהימים חולפים הדיאטה הקטוגנית - שמבוססת בגדול על צריכה של שומן, חלבונים וירקות - הולכת וממציאה לנו פטנטים מקוריים יותר ויותר, הכל בניסיון למצוא תחליפים ללחם ולשאר פחמימות. אז כבר ראינו שלל מתכונים עם בצק על בסיס טחינה וכאלה על בסיס שקדים, אבל לפיתה האחרונה שמצאנו בטיקטוק לא היינו מוכנים.

הפיתה שבתמונה עשויה, תאמינו או לא, מביצה, והדרך להכין אותה (עם כיס והכל!) מגניבה ממש. פשוט טובלים תרווד בביצה טרופה, ומכניסים לטיגון עמוק קצרצר משני הצדדים. התוצאה: כיס ביצתי שאפשר למלא בכל מילוי שרוצים (או לפחות כזה שאינו כולל פחמימות, כי אחרת בשביל מה עשינו את כל זה).

@reducedfatmeal

#JuntosImparables #foryou #BombPopAwards #Delicious #food #fypシ

♬ Here's Your Perfect - Jamie Miller

הבעיה במעין-מתכון הזה היא שהוא מחייב חימום כמות גדולה של שמן בשביל שימוש של פחות מחצי דקה, אבל אנחנו מאמינים שמי שחוויית הפיתה חשובה לו מספיק יישא בעול הזה באהבה. קושי נוסף הוא שבכל זאת לא מדובר בסופו של דבר בבצק אלא בחביתה דקיקה ולא מי יודע מה משביעה, אבל אל תסתכלו עלינו, אנחנו לא נוותר על פחמימות גם אם חיינו יהיו תלויים מנגד.