בפרקים הקודמים בתחום החידושים והפטנטים בעולם הפיתות הייתה לנו פיתה קטוגנית שחרכה את הרשת, את השיטה הכי טובה שאנחנו מכירים להפשרת פיתות מהמקפיא (מי שעדיין לא אימץ אותה - זה הזמן) וכמובן שגם כמה מתכונים מעולים להכנת פיתות בבית.
היום אנחנו נרעשים סביב שיטה די גאונית שהתגלתה כמעט במקרה והתגלגלה ברשתות: מדובר בפוסט של אופה אמריקאית בשם אלכסנדרה סטפורד, שבכלל העלתה מתכון לפיתות, אבל כל העניין סביב הסרטון מתנקז לפרט אחד: מה שהיא עושה עם החלק העליון של הפיתה! אלכסנדרה חותכת אותו, ממש כמו שעושים בדוכני אוכל רחוב, רק שבמקום לזרוק את החתיכה הקטנה, היא מערסלת אותה בתחתית הפיתה, מה שיוצר מעין "חיתול" מרופד, מה שעשוי להציל את הפיתה מנזילות וזליגות מיותרות.
ראיתי עכשיו משהו מוזר באינסטה: מישהי מכינה פיתות, פותחת פיתה על ידי חיתוך חלק צר - עד כה הכל כרגיל. ואז היא תחבה את הקצה הקצוץ וריפדה בו את תחתית הפיתה!! וואט?! נתקלתן בכזה?! pic.twitter.com/oTx9WpJgrw
טרם יישמנו את הטיפ החדש, הדבר היחיד שמדאיג אותנו הוא העובי, אבל זאת ללא ספק נראית כמו דרך מצוינת להתגבר על קרעים וחורים שעלולים להיווצר בפיתה עמוסה כל טוב.