נמאס מהשמן והקלוריות? תראו מה זה, מסתבר שאפשר להכין חטיפי צ'יפס אחרים, ביתיים וממכרים, שחוסכים גם בזה וגם בזה. כל מה שצריך זה תפוח אדמה, מנדולינה ומיקרו. מה עושים? זה קל: שוטפים טוב טוב את התפוד ומנגבים (לא, לא צריך לקלף, איזה כיף?). פורסים אותו במנדולינה הכי דק שאפשר ומורחים בשמן משני הצדדים. מסדרים על צלחת בשכבה אחת (חשוב! אחרת זה לא יעבוד) ומכניסים למיקרו ל-5 דקות. זהו! מפזרים מלח, וזוללים. שומעים את הפריכות?
איך מכינים צ'יפס במיקרו?
לא, זה פשוט טוב מדי בשביל להיות אמיתי: חטיף תפוחי אדמה פריך וטעים, שמכינים ב-5 דקות במיקרו. איך עושים את זה? או, טוב ששאלתם
mako אוכל
| פורסם 06/01/10 08:50