אתם יודעים מה מעצבן? קליפות של תירס. אתם יודעים מה עוד יותר מעצבן? השערות שנשארות אחרי שחשבתם שסיימתם לקלף את התירס, לפני שהוא נכנס לסיר. והכי מעצבן? הרגע שבו הקלח כבר משתכשך להנאתו במימי הסיר, ואתם בטוחים שהצלחתם להיפטר מכל השערות המרגיזות - אבל אז אתם רואים אותן, צפות אחת אחת בהתרסה, כי את השערות של התירס אי אפשר לנצח.
דמיינו עולם שבו התירסים שלכם נכנסים לסיר (או לחלופין פונים אל הגריל) כשהם צחים כשלג, ללא אף סיב סורר לגופם, ועם החלום המתוק הזה בואו ללמוד את הטיפ הבא: יש דרך ממש קלה לקלף תירס! לגמרי לגמרי! והיא מצליחה תמיד! ככה זה הולך: מניחים את התירס על צלחת ומכניסים למיקרו לשתי דקות. מצננים רגע, ואז חותכים את חלק התחתון של הקלח (החלק הרחב יותר). יש? עכשיו החזיקו את התירס כשהחלק החתוך פונה למטה, ופשוט "סחטו" מלמעלה את הקלח החוצה. איך בדיוק? מוזמנים לצפות פה:
התוצאה: קלחים מלאכיים, צחים וענוגים, כמו שתירס צריך להיות. עכשיו רק דיר באלאק - בהנחה שהתירס טרי, אל תבשלו אותו יותר מ-5-10 דקות. למה לבאס.