מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

צפו: איך מקלפים ביצה קשה בשניות?

נגמרו הימים בהם אתם נאבקים בפיסות קליפה עקשניות ו/או הורסים את הצורה האליפטית המושלמת של הביצה הקשה, בנסיונות להסיר ממנה קליפה עיקשת. קבלו: ניעור של כמה שניות בכיור ויש לכם את זה

mako אוכל
פורסם:
ביצים קשות
ביצים קשות|צילום: thinkstock, thinkstock
הקישור הועתק

מאז שהאינטרנט נכנס לחיינו, כל העולם הפך לפשוט יותר. ואנחנו לא מדברים על ארכיון המידע הבלתי נגלה שנמצא ממש בקצות אצבעותינו, אלא על עשרות כתבות וסרטוני הטיפים שסוחפים את הרשת בשנים האחרונות.איך מקלפים שום במהירות,איך חותכים הרבה עגבניות שרי במכה,איך מוציאים הכי הרבה מיץ מהלימוןומה לא.

הסרטון הבא רץ חזק ברשת בסוף השבוע האחרון, והאמת - איך לא חשבנו על זה קודם? מתברר שלא צריך להיאבק יותר בקליפה המעצבנת של הביצה הקשה - ניעור קצר בתוך כוס עם מים (בתוך הכיור בבקשה) ישחרר את הקליפה בחתיכה אחת ושלום על ישראל. הנה, צפו בעצמכם:

מצאתם טעות לשון?