תראו לנו בן אדם בלי חולשה לטוסטים. איך אפשר לעמוד בפני שתי פרוסות לחם זהובות וביניהן גבינה נמתחת? מנה שסוגרת ארוחת בוקר, ארוחת ערב ולפעמים אפילו צהריים. אבל מלבד רגשות האשמה, שהרי לא מדובר במנת בריאות, הייסורים האמיתיים מתחילים אחרי ההנאה - כשזה הזמן לנקות.
בחלק מהטוסטים הלחיצים (ואפילו בטוסט משולשים), ניתן לשחרר את הפלטות ולשטוף בכיור כרגיל או במדיח. אבל מה עם שאר הטוסטרים? איך ננקה מהם את שאריות השומן, פירורי הלחם ושאר הלכלוכים שנוצרו בזמן הכנת המנה? תשכחו מסקוצ'ים, סבונים, מסירי שומנים או כל מוצר ייעודי אחר שימכרו לכם - הטריק הבא טמון בצותר שבכל מקרה בטח כבר יש לכם בבית: מגבת נייר. כן, מגבת נייר פשוטה.
הוראות הפעלה
כל מה שנותר לכם לעשות זה להדליק את הטוסטר ובינתיים להרטיב כמה מגבות מקופלות במים (אין צורך בסבון כלים או נוזל ניקוי אחר), לסחוט אותן היטב (אנחנו לא רוצים להתחשמל) ואז להניח במכשיר (אחרי שהוא מתחמם, אפשר לכבות ואף להוציא מהחשמל). סוגרים את הטוסטר ונותנים לאדים מהמגבת החמה לעבוד ולספוח את הלכלוך והשומן. זהו זה. תודו שעכשיו אתם הולכים להשתמש בטוסטר אפילו יותר.