פלפלים ממולאים ברוטב עגבניותפלפל במילוי עשיר של אורז ועדשים, שוחה ברוטב טעים של עגבניות. מי צריך בשר כשיש טעמים מעולים?![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :לרוטב:
למילוי ולפלפלים:
אופן ההכנה:1 מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל כ-2 דקות מוסיפים את השום והגזר לכ-3 דקות נוספות. 2 מוסיפים את שאר המרכיבים לרוטב לפי הסדר, מוסיפים כוס מים, מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שמסיימים להכין את הפלפלים. 3 מניחים את העדשים במסננת ושופכים מעליהם מים רותחים. מסננים היטב ומעבירים לקערה. מערבבים את כל המרכיבים של המילוי וממלאים את הפלפלים. 4 מניחים את הפלפלים בסיר הרוטב כך שהפלפלים יהיו מכוסים היטב, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-25-30 דקות. מכבים ומשאירים את הסיר מכוסה כ-5 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |