1 שוטפים את הכרשה, חותכים לגודל של אצבע ומפרקים בעדינות לשכבות חלולות. מבשלים כמה דקות במים רותחים לריכוך.
2 מטגנים קלות את הבצל והשום בשמן קנולה עד להזהבה, מוסיפים את הסילאן ומערבבים כדקה.
3 מעבירים לקערה ביחד עם הבשר הטחון, עשבי התיבול ומתבלים.
4 מוסיפים קשיו קלוי קצוץ, מערבבים הכל יחד וממלאים את הכרשה (לא לדחוס יותר מדי מילוי).
5 מטגנים במעט שמן זית בכדי לייצב את הכרשה.
6 הרוטב: בעזרת בלנדר מוט טוחנים יחד את כל חומרי הרוטב בסיר למעט הבצל. מטגנים את הבצל בנפרד ומוסיפים לרוטב.
7 מסדרים בתבנית את הממולאים ויוצקים רוטב מעל עד לכיסוי הממולא.
8 מכסים בנייר אלומיניום, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך 20-30 דקות. מסירים את הנייר, מגבירים את החום ל-170 לעשר דקות נוספות.
9 ההגשה: מפזרים מעל עירית קצוצה.