1 פורסים את הדג לפרוסות בגודל הרצוי, ממליחים במלח גס ומניחים בצד למשך כ 20 עד 30 דקות. 2. בסיר רחב ושטוח מניחים על תחתית כל הסיר את זר הכוסברה אותו שוטפים היטב. 3. מוספים את הפלפל האדום היבש, את העגבניות הפרוסות והלימון על מצע הכוסברה. 4. את הדג שוטפים בעדינות (אין צורך לשטוף את כל המלח) מנחים את רצועות הדג ומסדרים על הירקות בסיר. 5. את כל התבלינים מניחים בקערה עם השמן מערבבים היטב ומוסיפים 3 כוסות מים רגילים. 6. לוקחים 5 שיני שום, קוצצים ומפזרים על כל תכולת הסיר מוסיפים את התבלינים עם המים, מפזרים את שאר שיני השום השלמים בכל הסיר, מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 30 עד 40 דקות. 7. לאחר מכן מסירים את המכסה ומורידים לאש קטנה ומרטיבים את הדג עם הרוטב שלו כל 10 דקות ומצמצמים את הרוטב. זמן הבישול בכמות הרוטב הרצוי.