1 מערבבים את חומרי תערובת התיבול בקערה ומניחים בצד.
2 מניחים בסיר את החומוס, השום וחלק מהכוסברה (כל אלה יהיו מתחת לדג).
3 מורחים את הדגים היטב ומכל הכיוונים בתערובת התבלינים, ומסדרים בסיר.
4 מניחים מלמעלה את הפלפלים החריפים ומפזרים בנדיבות כוסברה מעל הכל.
5 ממלאים את הסיר מים בזהירות - כדאי לעשות את זה מהצד, כדי שהתיבול לא יישטף מהדג. שימו לב, המים צריכים להגיע רק עד מחצית מגובה הדגים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
6 מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה כרבע שעה. אחרי רבע שעה מסירים את המכסה וממשיכים בבישול על אש נמוכה.
* חשוב מאוד: לאורך כל זמן הבישול צריך לערבב את הרוטב על ידי סיבוב וטלטול הסיר מצד לצד בעדינות. מדי פעם יש להטות את הסיר הצדה, לקחת רוטב בעזרת כף ולצקת בעדינות רבה בצדי הדג (לא לגעת בדג מלמעלה כדי לא לפגוע בתיבול).
7 מבשלים עד לצמצום המים במידה הרצויה. אפשר לסיים את הבישול בשלב הזה, או לחכות שהנוזלים יצטמצמו והרוטב יתמעט.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!