1 על אש גבוהה מחממים מראש מחבת ווק לחום גבוה. על להבה גדולה מחממים כרבע מחלב הקוקוס עד ששומן הקוקוס נפרד מהחלב ונראה שהחלב עומד לגלוש.
2 מוסיפים לווק את ממרח הקארי ומערבבים עד לאיחוד עם חלב הקוקוס. מוסיפים את אבקת הקארי ומערבבים היטב.
3 מוסיפים את שורש הלימונית הקצוץ דק, הסוכר ורוטב הדגים ומערבבים שוב.
4 מוסיפים את החציל ומערבבים במרץ כשתי דקות עד לכיסוי ברוטב.
5 מוסיפים את קוביות הדלורית, את שארית חלב הקוקוס ואת ציר העוף או הדגים ומביאים לרתיחה. מבשלים על סף רתיחה עם מכסה במשך חצי שעה.
6 מסירים את המכסה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הדגים ומבשלים כ-6-5 דקות בלבד.
7 מערבבים את הפטרוזיליה, הכוסברה והשום ומפזרים באלגנטיות על הדג. מכסים לדקה נוספת ומגישים עם פרוסות פלפל חריף מלמעלה.