1 חולטים את העגבניות במים רותחים במשך מספר דקות. מקלפים את העגבניות בעדינות, חותכים את הפלפלים לרצועות עבות וקוצצים את הירק.
2 מרצפים תחתית של סיר סוטאז' ברצועות פלפלים, עגבניות שרי (מקולפות), שיני שום (שלמות) ובפרוסות לימון כבוש. מוסיפים מחצית מכמות המים ומתבלים בכל התבלינים לפי הטעם, למעט הפפריקה. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך קל של הפלפלים.
3 מערבבים את כף הפפריקה עם 1/4 כוס השמן ומורחים את נתחי הדג. לאחר מכן, מניחים את נתחי הדג על הירקות כשהעור כלפי מטה, מוסיפים את יתר כמות המים, מתבלים בשנית (כורכום, מלח, פלפל). מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה ללא מכסה כ-20 דקות.
4 מפזרים את הכוסברה, הפטרוזיליה והזיתים השבורים מעל לנתחי הדג ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20-30 דקות ללא מכסה (עד לצמצום הרוטב).
5 במהלך הבישול מוזגים מהרוטב שנוצר בסיר על נתחי הדג. לפני ההגשה אפשר לפזר פטרוזיליה קצוצה טרייה.