1 הציר: שמים את כל חומרי הציר למעט הלמון גראס והג'ינג'ר בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל שעה עד שעה וחצי.
2 מוסיפים את הלמון גראס והג'ינג'ר ומבשלים חצי שעה נוספת.
3 מסננים את הציר ושומרים על להבה נמוכה.
4 הקארי: מחממים את קרם הקוקוס במחבת עמוקה וממיסים בפנים את הקארי. מוסיפים כף רוטב דגים, סוחטים פנימה את הלימון ומערבבים. מאחדים עם הציר ומביאים לרתיחה.
5 קציצות העוף: שמים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. יוצרים קציצות קטנות ועגולות ומניחים במרק המבעבע. מבשלים כ-10 דקות.
6 להגשה: מוזגים את המרק לקערה עמוקה ומוסיפים קציצות עוף. מוסיפים את הפטריות, עלי הבוק צ'וי, הנבטים והנודלס ומגישים.