1 המילוי: קוצצים את הבצל דק, שוטפים ומסננים כדי להוציא את המרירות. קוצצים דק את עלי התרד המסוננים (חשוב מאוד שלא יישארו מים).
2 קוצצים דק (רצוי במעבד מזון) את עלי הזעתר.
3 מערבבים את התרד, הזעתר, הבצל (כולם קצוצים ומסוננים) ביחד עם שמן הזית, הלימון, הסחוג והתבלינים.
4 לבצק: יוצקים את המים עם שמן הזית, המלח, הסוכר והשמרים לקערת מיקסר גדולה, מערבבים היטב. מוסיפים את הקמח לאט-לאט עד לקבלת בצק איכותי.
5 מחלקים את הבצק ל-6-7 (כדורים בגודל של תפוז גדול), מכסים במגבת ומחכים כ-15-20 דקות שהבצק תופח.
6 מרדדים כל כדור בצק לגודל של פיצה משפחתית, חותכים כל כדור ל-8-9 עיגולים קטנים ובכל עיגול מסדרים כף ממלית התרד במרכז וסוגרים בצורת משולש.
7 מחממים תנור מראש ל-200 מעלות. מורחים כל משולש במעט שמן זית. מכניסים לתנור למשך 15-20 דקות (תלוי בתנור - שימו לב שהפטאייר לא נשרף) ומגישים.