1 בסיר מביאים לרתיחה חלב, מים, חמאה, מלח וסוכר. כשהתערובת רותחת - מוסיפים את כל הקמח ובוחשים עד ליצירת בצק נטול גושים.
2 מעבירים למיקסר ומערבלים עד שטמפרטורת הבצק יורדת מתחת ל-70 מעלות.
3 מוסיפים את הביצים הטרופות בהדרגה ולשים עד שהבצק מגובש ומוכן.
4 מחממים תנור ל-170 מעלות. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ורחב ומזלפים בצק בצורות עגולות על נייר האפייה (חשוב להקפיד על רווח בין הפחזניות, ושהחלק התחתון יהיה רחב יותר מהחלק העליון של הפחזנייה). אופים כ-20 דקות.
5 קרם החציל: קוצצים את שיני השום ואת עלי האורגנו. טוחנים ביחד עם יתר המרכיבים מלבד השמנת ומסננים לתוך קערה.
6 מקציפים את השמנת עם מעט מלח ומקפלים לתוך תערובת החציל והגבינה.
7 הרכבת המנה: מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר קטן ומזלפים לתוך הפחזניות שהתקררו עד שהפחזניות מתמלאות ונעשות כבדות יותר. מגישים מיד.