1 קוצצים את הבשר, הכבד, שומן הכבש, הבצל והכוסברה, ומערבבים יחד. מוסיפים לתערובת את האורז, השמן, המים, המלח והפלפל השחור.
2 מכניסים את התערובת לשקית בישול (מומלץ שקית כפולה) וקושרים היטב במרחק של 2 ס"מ מהתערובת.
3 מחממים מים בסיר לטמפרטורה פושרת, כאשר המים פושרים מכניסים את השקית למים ומבשלים כשלוש שעות על אש נמוכה, שעה וחצי לכל צד.
4 במהלך הבישול משגיחים על כמות המים הרותחים ומוסיפים לפי הצורך, כך שהשק יהיה תמיד בתוך המים.
5 להגשה: מפזרים מלמעלה גרגירי רימון.