1 מטגנים קלות את האורז בכף שמן סויה עם שן שום כתושה מוסיפים מעט מלח ואת המים, ומבשלים לפי הוראות היצרן.
2 במחבת רחבה, מטגנים בשתי כפות שמן סויה את הבצל עד לקבלת גוון זהוב. פורסים את הפלפל החריף לרצועות דקות ומוסיפים לבצל המטוגן.
3 חותכים חזה עוף לקוביות (2X2 ס"מ) ומוסיפים למחבת לטיגון עד סגירה (קבלת גוון לבן-חום בהיר). לאחר מכן מוסיפים את הסלמון חתוך לקוביות באותו גדול.
4 מוסיפים שום כתוש (את 3 השיניים הנותרות), מקפיצים הכול יחד על המחבת, מוסיפים את היין הלבן, קוביות העגבניות, ואת האורז המוכן ומצמצמים על אש נמוכה.
5 מוסיפים קוביות דג סול באותו הגודל, מלח ופלפל לפי טעם, ולבסוף קרם קוקוס.
6 את הזעפרן משרים בכף שמן סויה, ומפזרים מעל לתבשיל לאחר שהצטמצם נפחו מעט. מכבים את האש ומוסיפים כחופן פטרוזיליה טרייה קצוצה. מעל לכל, לפני ההגשה מפזרים כפית שמן דקל לקבלת ארומה ובוטנים.