1 מחממים סיר בינוני עם 3-4 כפות שמן קנולה, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד הזהבה.
2 מוסיפים שום ופלפל שאטה ומטגנים כ-20-30 שניות. מוסיפים את הפלפל האדום ומטגנים כ-2 דקות.
3 מוסיפים את התמרהינדי, רסק העגבניות, קוביות העגבנייה ואת הכוסברה היבשה ומערבבים.
4 מוסיפים את האורז ומטגנים כמה דקות, מערבבים ומוסיפים לסיר מים רותחים עד לכיסוי מלא (כ-1-1.5 ליטר).
5 קוצצים את עשבי התיבול ומוסיפים לסיר. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים עד שהאורז מוכן והתבשיל סמיך (10-12 דקות).
6 הרוטב: טוחנים יחד את כל המרכיבים.
7 מגישים לצד לחם גיאורגי וקערית מהרוטב.