המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מבשלים את האורז עם המים במשך 30-35 דקות על להבה בינונית נמוכה. 2 בזמן שהאורז מתבשל משרים את הפטריות המיובשות במים חמים למשך לפחות 20 דקות, עד לכדי ריכוך. 3 מטגנים בשמן זית את הבצלים והשום עד לשקיפות ומוסיפים את הפטריות. 4 מתבלים במלח, פלפל, כמון וקינמון, ומערבבים במהירות. מוסיפים את האורז לתערובת ומטגנים. 5 מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הכוסברה, השמיר, ומרבית הפלפל הצהוב ומערבבים את כל החומרים יחד. 6 לבסוף מוסיפים כף גדושה של שמרי בירה ומקפלים פנימה בעדינות. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 5 דקות בלהבה נמוכה. 7 להגשה מפזרים מעל כמה חתיכות של פלפלים צהובים ועירית קצוצה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |