1 להכנת האורז: שוטפים את האורז היטב במים ומסננים. מעבירים את האורז לסיר ומוסיפים את המים, מכסים היטב ומבשלים על להבה נמוכה עד שנגמרים המים. משאירים מכוסה עוד רבע שעה.
2 מערבבים את מרכיבי התחמיץ בסיר על להבה נמוכה, בחום נמוך, עד שהסוכר נמס. מוזגים את התחמיץ מעל האורז ומערבבים.
3 מכינים את בלילת הטמפורה לפי הוראות היצרן. בקערה נפרדת מניחים את הפנקו.
4 מכניסים לסיר האורז את מרכיבי מילוי כדורי האורז ומערבבים היטב.
5 קורצים כדורים בגודל פנים היד, בגודל קצת יותר קטן מכדור טניס. טובלים כל כדור בבלילת הטמפורה ומצפים בפנקו. מרתיחים שמן עמוק, מטגנים את הכדורים בשמן עד הזהבה יפה. מגישים לצד רוטב טריאקי וקרם ואסבי.