1 קוצצים היטב את עשבי התיבול והבצל ומוסיפים לבשר.
2 מוסיפים את התבלינים לתערובת הבשר (לפי הטעם).
3 מאדים בסיר מיוחד את הכרובית והברוקולי למשך 15 דקות.
4 מטגנים את קוביות הבטטה, תפוח האדמה, הכרובית והברוקולי (כמו טיגון צ'יפס). מתבלים במלח גס.
5 יוצרים כדורי בשר סביב הירקות (בכל פעם ירק אחד או יותר, לפי הטעם).
לרוטב:
6 מטגנים בצל שלם קצוץ. לאחר מכן, מוסיפים מעט עלי תימין ואת העגבניות המגורדות. מוסיפים מלח, פלפל וכמון ומבשלים על אש נמוכה למשך חצי שעה.
7 במחבת/ סיר נפרד, מטגנים מעט את כדורי הבשר. כשהם מטוגנים וזהובים, מכניסים מיד לרוטב, סוגרים ומבשלים כחצי שעה.
8 מסדרים בצלחת ומפזרים מעל את קוביות תפוחי האדמה.