1 מתחילים עם הרוטב: מטגנים בסיר גדול את הבצל עם השום והכנף או השוקיים, עד להזהבה. מכבים את האש.
2 מכינים את הקציצות:מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית עד לקבלת תערובת יציבה למדי.3. יוצרים מהתערובת כדורים בינוניים (בגודל כדור פינג פונג) ומניחים בסיר, על הבצל והעוף המטוגנים. מפזרים מעל את הגזר והסלרי.
4 מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הקציצות, מביאים לרתיחה ומתבלים בכל התבלינים.
5 מכסים ומבשלים כשעה על להבה נמוכה, עד שנגמרים המים. במהלך הבישול טועמים ומתקנים תיבול.