קציצות כרישהבצלחת, במפית או בפיתה: קציצות שאי אפשר להפסיק לזלול, עם כרישה, בשר טחון, תפוח אדמה ובצל
לינה אלעזר
| mako אוכל
| פורסם 16/08/13 06:29
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 רוחצים את הפרסה היטב, קוצצים ומבשלים כרבע שעה במים עם תפוחי האדמה והבצל, עד שהם מתרככים. 2 מעבירים בטוחן בשר (ולא במעבד מזון) ומערבבים עם הבשר הטחון. מוסיפים את הביצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים. 3 יוצרים קציצות פרסה ומטגנים במחבת עם שמן, כמה דקות מכל צד - עד שהקציצות משחימות. נזהרים לא לשרוף. * הקציצות טעימות גם קרות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |