מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

לביבות תירס ופרגית

קציצות עוף פריכות, משובצות גרעיני תירס מתוקים - תראו לנו את הילד שלא ירצה לזלול כאלה לארוחת הצהריים. ואם תוסיפו להן צ'יפס, אתם בכלל המנצחים הגדולים של היום

|mako אוכל| פורסם09:56
קציצות תירס ופרגית - אחרי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 450 גרם תירס קפוא (או מקופסת שימורים)
  • 500 גרם בשר פרגית או הודו אדום, טחון
  • בצל מגורר
  • 2 כפיות שמן שומשום
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 כפות פירורי לחם (לתערובת)
  • עוד כ-150 גרם פירורי לחם (לציפוי)
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מבשלים את התירס במים רותחים כ-7 דקות. אם אתם משתמשים בתירס משומר, דלגו על השלב הזה.

2בינתיים מערבבים את כל חומרי התערובת. מסננים את התירס מהמים ומוסיפים גם אותו.

3יוצרים לביבות ומצפים אותן היטב בפירורי לחם.

4מטגנים במחבת עם שמן כ-2 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות.

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות פרסה עם עדשים

>> איזה כיף, פיצריית שף חדשה!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il