1 מערבבים את כל חומרי הקציצות ויוצרים כדורים קטנים. מטגנים את הקציצות משני הצדדים (לא חובה).
2 מכניסים לסיר את כל חומרי התבשיל למעט הכוסברה או הפטרוזיליה, ומכסים במים. מביאים לרתיחה ובינתיים סופגים את השמן מהקציצות המטוגנות. מוסיפים את הקציצות לתבשיל, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה או יותר. אם לא מטגנים את הקציצות, מוסיפים אותן לתבשיל אחרי הרתיחה.
3 מגישים על אורז עם עלי הסלרי והכוסברה או הפטרוזיליה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
המתכון באדיבות דיטה בורנשטיין ממסעדת "דיטה", שבזי 49 תל אביב