קדירת קציצות טלה חריפות עם שעועית לבנה וקבנוסקדירה חורפית מופלאה של קציצות טלה בבישול ארוך. יחד עם הקבנוס והשעועית - באמת שלא תצטרכו יותר כלום
| אדום אדום
| פורסם 15/01/14 06:32
צילום: דניאל לילה, אדום אדום
|
המצרכים (6 מנות):
לתבשיל:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי הקציצות ומניחים במקרר לשעה. 2 יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות. 3 מחממים 4 כפות שמן זית במחבת רחבה ומשחימים בזריזות את הקציצות משני הצדדים. 4 מחממים בסיר כבד 4 כפות שמן זית ומטגנים את הקבנוס והשום. מוסיפים את הבצל הסגול, העגבניות והפלפל החריף היבש ומתבלים. מוסיפים את מרק העוף, השעועית והתבלינים ומביאים לרתיחה. 5 מניחים את הקציצות בעדינות בסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות. 6 לפני ההגשה מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה. >> בשבוע שעבר הכנו תבשיל שפונדרה מרוקאי
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |