פסטה עם קציצות עסיסיותמתי בפעם האחרונה הכנתם פסטה עם כדורי בשר ממש אבל ממש טובים? מוסיפים אליהם תפוח אדמה ומקבלים מנה משביעה וטעימה במיוחד. כך תכינו אותה - צעד אחר צעד
יניב פרטוש תמיר
| ברילה
| פורסם 09/02/14 10:36
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו? לחצו כאן 1 מגרדים בפומפייה את תפוח האדמה ומערבבים יחד עם הבשר הטחון, הבצל והפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים במלח ופלפל, מכדררים את התערובת לקציצות קטנות ומניחים בצד. מכינים את תערובת הקציצות | צילום: אסף אמברם, mako אוכל מכדררים לכדורים | צילום: אסף אמברם, mako אוכל2 מחממים את רוטב העגבניות בסיר (או מכינים רוטב עגבניות ביתי). כשהרוטב חם מוסיפים לתוכו את הקציצות ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. טועמים ומשפרים טעם. 3 מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן. מכינים את הפסטה | צילום: אסף אמברם, mako אוכל4 מניחים בקערה את הפסטה ויוצקים עליה את הקציצות והרוטב. מקשטים במעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים. מרכיבים ומגישים | צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|