1 הציר: בסיר עם שמן מטגנים עוף ובצל. מוסיפים כרפס, שורש פטרוזיליה, גזר, גבעולי כרפס, מלח, פלפל, כמון וכורכום. מוסיפים מים עד לכיסוי העוף. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה במשך שעה ועשר דקות.
2 הקציצות: משרים את האורז או שוטפים אותו מספר פעמים ומסננים היטב. קוצצים את עשבי התיבול..בקערה גדולה שמים את הבשר טחון, מוסיפים את הבצל המגורד האורז והירק החתוך. מוסיפים רבע כוס שמן, תבלינים ולשים היטב בעזרת הידיים עד לעיסה אחידה, על מנת ליצור כדורים שלמים. אם העיסה לא מספיק אחידה, מוסיפים עוד שמן לפי הצורך ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
3 קורצים עיגולים בגודל כדור פינג פונג ומסדרים בסיר טפלון. מוסיפים ציר מרק עוף רותח עד לגובה הקציצות ומבשלים במשך רבע שעה על להבה גבוהה. מנמיכים להבה וממשיכים לבשל עוד כרבע שעה.