1 הגולש: חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים בשמן קנולה. מוסיפים את הפפריקה המתוקה ואת קוביות הבשר עד שהבשר משחים מעט. מוסיפים את השום וכוס מים רותחים עד שהם פחות או יותר מכסים את הבשר. מבשלים כשעה עד לריכוך.
2 מוסיפים עוד חצי כוס מים, פלפלים חתוכים לקוביות, עלה דפנה ופלפל אנגלי ומבשלים יחד כ-10 דקות.
3 מוסיפים את העגבניות הקלופות ומבשלים כ-5-10 דקות. מכבים את האש. מומלץ לאכול את התבשיל מספר שעות לאחר שסיים להתבשל כדי שהטעמים יתאחדו.
4 לביבות תפוחי האדמה: על פומפיה דקה מגרדים לתוך קערה את הבצל ותפוחי האדמה. מוסיפים ביצה, קמח, שמן ותבלינים ומערבבים.
5 מחממים תנור ל-180 מעלות. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה משומנת ואופים בתנור במשך שעה עד להזהבת הבצק. המרקם מבחוץ צריך להיות קריספי ומבפנים רך. חותכים למשולשים ויוצקים את הגולש על הלביבות.